Godmorgon torsdag

Sitter och slöar i soffan efter frullen. Har fått frågor angående min kost, hur jag äter och va jag äter. Så tänkte börja här med vad jag äter till frukost och tips på god frukost.
Jag försöker äta var tredje timme mest för mina magsmärtor för jag inte kan vara mätt osv men att äta var tredje timme är väldigt bra då man äter små portioner och håller magen i jämn mättnadskänsla hela dagen, man slipper också dipparna av sötsuget vilket är toppen!!

Till frukost äter jag nästan alltid 1,5 dl fiberhavregrynsgröt med 0,5 dl proteinpulver i. Till det har jag banan med kanel, bara mjölk, keso med jordnötssmör, vaniljkesella eller liknande. Gott och mättande! Annat tips är att äta ett kokt ägg också efter gröten om gröten inte mättar nog. Själv gör jag aldrig det då jag har svårt för äggkonsistensen ;) men det är ju olika för alla! Själv brukar jag ta en riskaka (lättsaltade) om gröten inte mättar nog.

Det var lite tips på god frukost! Sen finns det människor som har svårt att äta på morgonen. Då kan man göra en god smoothie på kesella, mjölk o olika bär till ex.


Godmorgon!

Sovit som en kratta inatt. Men nu är det morgon så upp och hoppa!
Ska hänga lite tvätt och äta frukost sen blir det gymmet för ett ryggpass!


Trött!!

Nu är jag och mitt hjärta hemma hos honom efter en lång dag! Haha för lite sömn inatt.
Först blev det av in till Kungsbacka för att dra ett gott gympass. Blev benpass för min del och hyfsat tungt med gott jäkla tryck !
Efter det bar det av till frölunda torg där vi nu shoppat loss lite! Som tur var ligger MM sports där med så fick med mig en blåbär whey hem. Mumma!!


Fick även med mig en celsius, diet meal och sen ett power tower till min älskling!


Måndag!

Goddag måndag! Ny vecka!
Idag blev det ett grymt axelpass på gymmet, blev upphämtad i en ful fiat punto! Robins lånebil ;)
Efter träningen har jag taggat honom för sin intervju!!

Nu håller jag bara tummarna för honom!!!!!!


Sängen!

Efter en helt underbart god middag hos Richard och Rebecka ligger jag nu i sängen redo för lite sömn! I morgon väntas träning, hundrastning och plugg! Min älskling ska även på arbetsintervju så ska peppa honom !!!

Något jag verkligen hatar är att vara själv. Mina tankar bara snurrar då. Många jobbiga hinder just nu som förstör men i morgon ska jag jobbigt nog ringa upp min sköterska igen.. Nu ska jag försöka ta mig ork till att få mig att må bra ! Hälsan kommer först!


Söndag!

Gårdagen bestod av myskväll med godis. MUMS!
Blev ett armpass idag på gymmet, satsade på hyfsat tugnt men ändå med rätt många reps!
Med tryck i bicisarna efter passet var jag glad och nöjd. Nu sitter jag här och pluggar inför min inlämning. Snart klar!!

Vid femtiden väntas middag hemma hos Robins bror och hand flickvän. Mycket mysigt. Så nu ska jag försöka bli klar med denna uppgiften så jag kan börja fixa mig!

Från igår.
 
Bild efter träning. Idag blev det träning i mina fina camobyxor och MM linnet.
 
Ne nu får jag koncentrera mig på pluggandet! See ya!

Lördag!

Då var det äntligen lördag, alltså ätardag!!
 
Meningen med ätardag:
Kroppen vänjer sig vid vad man äter och förbränner mindre efter ett tag att du börjat äta nyttigt! Och för att kicka igång förbränningen kan man då ha en gång i veckan att man chockar kroppen med fler kalorier. Tänk sen vad skönt det är att längta efter något gott hela veckan och sen äntligen på lördagen få äta det!
Jag tycker denna dagen på veckan är viktig att ha. Eller ja för mig iallafall. Jag vill inte leva mitt liv med att bara äta nyttigt hela tiden. Utan att få unna sig en gång i veckan är verkligen underbart! Sen att man ökar förbränningen också är ju ett plus!
 
Nedan är bilder på det jag fick med mig hem igår!
En camo tröja från Better Bodies, en söt rosa t-shirt från Body Science! LOVE
 
Protein, whey med jordgubbssmak! mums!
 
Fick med mig dessa från Rusta, små busarna jag passar ska få dem tänkte jag! Hihi riktiga tjejiga hundbajspåsar!
 
Bjuder på en formcheck bild av ryggen från idag med! Börjar allt ta sig.

Hell yeah!

Har inte hunnit träna idag :/ men har varit på MMsports och handlat iallafall! Blev lite proteinpulver och två tröjor ! Visar i senare inlägg :)
Har även pluggat så min hjärna är helt slutkörd nu!

Nu ska jag fortsätta mysa med min pojk och försöka få med mig honom ut på en promenad!
Puss så länge!


den ena dagen är inte den andre lik!

Det är sjukt hur en dag kan börja så bra och sluta så dåligt.
 
Jag försöker uppdatera här ofta för att inte glömma av mig. Det händer och det kommer att hända att jag missar. Ibland flera dagar. Men det är ju liksom lite som en dagbok för mig. Kanske inte med massa känslor och så men över min träning. Hur den går, hur det går med maten, hur mina pb går (personbästa) osv. Allt för mig och andra att läsa. För mig mest att titta tillbaka på men ändå! Det är kul!
 
 
Tänk själva hur fort kroppen kan ändras, hur fort människor kan ändras?
 
& med detta säger jag nu godnatt!

Åh blir så trött!

Haha lyckades ställa klockan för tidigt insåg jag när jag fixade mig för gymmet! Får bli ett ryggpass på gymmet istället. Orkar inte matcha mer med maten. Haha! Jaja impulsivt och flexibelt ;)


Godmorgon!

Skönt med sovmorgon! Idag är schemat fullbokat!
Börjar dagen med fiberhavregrynsgröt med proteinpulver i!
Sen blir det ett pass på F&S, hundrastning efteråt!
I eftermiddag ska jag förbereda mig inför en intervju på fredag och plugga!

Nu ska jag försöka tvinga upp min pojkvän ur sängen. Han har gömt sig i två täcken och snarkar !


God kväll!

Sitter nu i soffan med min älskling bredvid! Fått betyg på min första inlämning, resultatet var grymt!
Har seriöst nästan träningsvärk i hela jäkla kroppen! Börjar släppa lite i triceps och biceps nu dock! Men får bli ett till cardio pass i morgon. Blir medelgympa! Första gympapasset på detta år! Nu ska jag kicka igång ordentligt!



Halvfräsch tjej på gymmet! Svettig som tusan!


Seg jag är!!

Fy skäms på mig så dålig jag vart på att uppdatera!
Det är lite uppochned med privatlivet lite och försöker få ordning på allt!

Idag började jag dagen med städa och körde mitt första cardio pass på detta året! Haha bra jobbat! Blev iallafall sammanlagt 40 min cardio! Tummen upp för det.

Mina födelsedagpresenter av min pojk på bilderna nedan.
Camo tightsen, låda med massa provsmaker av protein samt en till rosa shaker !


Jobb!

Riktigt mysig dag igår!!! Helt underbart! Mindre skönt att det ringde kvart i sju och bad mig jobba! Skit trött med lite över tre timmar kvar på dagen!!

Håller ut !! Måste hinna plugga också!! Inlämning i morgon waaahh!!


P.s blogg.se appen hacka! Detta inlägg skulle upp vid typ ett tiden hahah!


3:e passet på gymmet som kry!

Nu är tredje passet avklarat! Första passet blev ej rygg då jag kände för ett litet lättare pass. Vilket blev axelpass som gick åt skogen men det brukar det göra när man vart sjuk!

Idag köttade jag i alla fall lite rygg på gymmet, lite lättare vikter kanske men bättre utförda rörelser! Börjar lugnt nu efter denna vilan!

Min fina vän Aws fyller år i morgon på en annan mycket speciell dag! Min och Robins ett års dag! I morgon har det gått ett helt år i vårt förhållande.. Shit va tiden går!! Så lycklig! Vi ska nog fira med ett restaurangbesök och en film på bio :)!


Natteuggla är vad som blivit av mig!

Nu när jag inte kunnat träna eller göra så mycket om dagarna har jag självklart inte blivit trött vid läggdags vilket resulterat i att jag somnat vid 3-4 tiden nu senaste! Känns sådär!!

Hoppas på att kanske kunna köra ett superlugnt axelpass i morgon i typ en halvtimme för att börja lugnt o stilla med träningen igen! Är ju inte lite rädd att jag ska bli sådär fruktansvärt snurrig igen!
Saknar mina fina dagsrutiner med träning och bra matvanor! Men snart blir det nya tag!




Bild från ett grymt axelpass på gymmet för ett tag sen!!


Onsdagskväll som denna!

Just nu har jag parkerat min rumpa i soffan!
Idag har jag varit ute på promenad med hundarna, som jag passar, samt klippt bagger och myst med älskling en stund!



Changes

Godkväll!

Dagen har bestått av ett möte på skolan, massa pluggande och myst med min pojkvän en stund! Nu på torsdaf börjar han jobba, önskar honom all lycka till!
 
Jag är fortfarande inte helt på benen men jag orkar anstränga mig en stund och orkar gå små promenader. Men tyvärr går jag ner i vikt och äter sämre... Längtar tills jag får kötta på gymmet igen!
 
December 2012
 
Juli 2012
 
April 2012
 
Lite skillnader? Den skillnaden man ser på dessa otydliga bilderna är nog bara att mina ben är smalare på första bilden (senaste bilden).. Inte bra Sandra! Nu kör vi ben snart!!
 
Nu ska jag unna mig lite lyx genom att ta en varm långdusch och fixa ansiktsmask på mig, samt ta hand om mina fötter. Hoppas ni fina får en fortsatt trevlig helg!

Förbättringar & Framsteg

Hej alla hurtigbullar!
Brukar ni som tränar mycket också bli kallade det?! Eller träningsfreak är också vanligt!
 
Idag är en ny dag med nya möjligheter. Har faktiskt orkat cykla ner till kompetenscentrum för ett möte och var så att säga helt slut när jag kom hem. Men ser bättringar bara från igår då jag knappt orkade gå i tio minuter i mega långsam takt!
Här sitter jag nu med litet mellanmål i hand, blev knäckemacka med keso, skinka & örtsalt! Yummie vilken god kombo!
 
bild från förra veckan!
 
 

En hälsning från sjukstugan!

Tänkte kika in här på bloggen och säga hej, även om jag inte kan träna nu så kan jag alltid skriva om träning. Jag är så sjukt sugen på att träna att det kliar i kroppen vilket är galet irriterande. Passet som väntar när jag blir frisk är: RYGG
 
Bild på Robins rygg och min rygg. Snart ikapp honom ?! hahah ne inte på långa vägar..

önskelista!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
!En önskelista av ett träningsfreak som mig. Detta är mina största önskningar på min wishlist. Sen önskar jag mig även smink och saker från Body Shop!
 

Nytt år = Ny start ?!

Så där ja! Nu är jag tillbaks på skärmen igen. Efter en mycket lång bloggpaus bestämde jag mig vid årskiftet att ta bort alla inlägg från min blogg och börja att skriva om min träning istället. Det kan nog motivera mig mer till att skriva, tänkte jag. & sen är det ju alltid himla kul att titta tillbaka på sin träning och kost.
 
Mitt träningsår började med ett grymt benpass på Friskis&Svettis i Askim. Dock har jag inte tränat efter det då jag fått reda på att jag fått kristallsjukan och måste vila. SÅÅ SEGT!
Men ett plus är att jag kommer vara så sjukt taggad nu när jag väl får börja träna igen.
 
Har satt upp lite olika mål att sträva efter. Lite nya PB och lite mer strikt kost. Dock tror jag det är viktigt att ha kvar ätardagen för att kunna leva lite. Nya mål och riktlinjer, nu KÖR VI!
 
Bild från i somras efter ett bra cardiopass!
 

RSS 2.0