kvällstankar

God kväll. Eller god natt för de flesta som ska upp och jobba i morgon. Själv ska jag med jobba men börjar sent så inga problem med att sitta här ett tag till.
 
I fredags åkte jag på någon skit. Hög feber och förkylning. Febern la sig dock dagen efter men nu har det satt sig på rösten och halsen isället. I går försökte jag jobba vilket resulterade i att många tyckte min röst var rolig och jag fick anstränga rösten väldigt mycket då jag hela tiden möter kunder. Men det gick bra tack vare Liam som hjälpte mig att prata och lät mig vila! & ännu ett tack för att han tog mitt jobbpass idag med!
 
Nu ligger Robin i sängen här bakom mig och snarkar ..(ovanligt?!) men ändå så är han väldigt söt.
 
Nu ska jag försöka trycka i mig nåt litet att äta och lite honung för halsen. Så ska det nog bli bättre det här.
 
Eftersom jag sitter på min älsklings dator och skriver så får jag sno en bild av honom, söt spännis där. En av de få bilderna han tagit på sig själv. Killar är inte lika igång som oss tjejer med kamera va?! ;)

Kärt återseende

Anledningen till att jag inte bloggat något är för det är för krångligt för mobilen och jag sitter sällan vid datorn.
 
Men ungefär såhär ser mina dagar ut nu för tiden.
Chillar innan träningen på morgonen, träna, handla, städa, tvätta, laga mat, äta, jobba, sova. Repeat! Ungefär så kul har jag om dagarna. Nej men jag är faktiskt väldigt nöjd över hur mina dagar ser ut och är så glad att mina jobbtider gör att jag kan träna på morgonen då jag presterar som bäst!
 
Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt hur jag vill göra med bloggen men det är kul ibland liksom. Så den får helt enkelt vara kvar tills jag tröttnar helt.
Nu ska jag tvinga min sambo att titta på tv med mig innan han ska sova. I morgon står fixa fransarna på schemat. Vilodag från gymmet med.. Hur ska detta gå?!
 
 
 

RSS 2.0