Sometimes things just don't workout the way you want them to..


Tired of losing


Träningsvärk

Shit vad benen värker! Nu ska jag mysa i min säng innan träning sen väntar jobb:)

Dagens träningspass blir axlar och mage! Woho

På tal om ingenting är jag sjukt sugen på semla idag!! Störande!


Fy så trött jag är

Helt slut alltså! Haha vaknade till inatt och kunde inte somna om. Idag blev det grymt benpass på morgonen!

Körde ett antal set knäböj högsta vikt 40 kg. Stolt över mig själv då jag koncentrerade mig på varje böj och fick bra kontakt! Blev lite utfall och träning för vaderna med sen va jag fan mig död!
Efter det blev det hundrastning och sen ett 4 timmars pass på jobbet :)! Går framåt där och det känns grymt bra!
Imon blir det samma jobbpass som idag och träning på morgonen såklart ;)

Nu ska jag chilla hela kvällen framför tvn! Puss


ROMANCE

Jag har kommit på att jag är nog en tjej som behöver romantik. Romantiska överraskningar och speciella saker.
Älskar alla mysiga romantikfilmer där killen gör massa fina överraskningar för tjejen och så är det hur mysig musik som helst i bakgrunden.
Hahah löjlig jag låter!

Så töntig är jag. Såhär nyvaken ser jag ut nu förresten. Min pojk somnade just om och jag vill träna. Haha!
Jaja i morgon och på torsdag blir det jobb för mig:)


Så sorligt

Att det varje fredag och lördag står på de flestas facebook om att de ska ut och festa och supa. Jag förstår inte hur man vill det.
Haha låter som en gamling nu eller så har jag insett att det är inte värt att trycka i sig lite eller kanske mycket alkohol någon gång i veckan eller ja någon gång i månaden då alkoholen tar sjukt lång tid att gå ur kroppen. Även om människor tror att det är borta efter ett par dagar så tar det längre tid. Eller människor som tränar seriöst och super?! Vart går det ihop??


Jaja det är deras livsstil men kan säga att ja mår jävligt bra dagen efter när alla bakis uppdateringar kommer upp! Haha då mår man asså!

Med detta säger jag godnatt, själv från min säng tyvärr!


Ledig dag

Min chef ringde en timme innan jag skulle börja och sa att det blev rörigt idag! Så blir jobba på måndag istället. På ett sätt var det skönt för nu kan jag ta hand om min älskling som hade jobbiga magsmärtor inatt. Så lite trötta är vi allt!

När han har vilat klart i sängen ska vi städa en ordentlig omgång här i stugan! Nu ska jag hoppa ner i sängen med honom ❤


Valentine's day

Så mycket söta inlägg och bilder det finns på både facebook och instagram idag!
Jag och min pojkvän har inte firat på nåt speciellt sätt. Inte med presenter och så. Vi har tagit vara på tiden med varandra. Vi vaknade upp i morse tillsammans och sen blev det träning. Efter det har vi spenderat mest tid i soffan och sängen och bara degat. Så mysigt att bara vara. Nu ska vi snart sätta på film och jag ska få massage !!! Wooh, mycket bättre än blommor som bara vissnar ;) eller hur?

Ne men nu ska vi se film sen blir det upp imon och träna innan jobb! Sen är det helg! Yes!!


Trött!

Längtar till sovmorgon. Faktiskt så kan jag nog sova till halv nio i morgon kanske. I morgon är det ju alla hjärtans dag. Själv har jag helt tappat det men här hemma sa dem det. Det betyder 1 år och en månad med min andre hälft. Sjukt vad tiden går. Dock har vi inga big plans för i morgon då vi har lite personliga orsaker men fy så mys vi ska ha. Jag ska inte jobba i morgon. Så vi ska träna, mysa, kolla på massa filmer och ösa kärlek över varann! Kanske blir nåt gott till mat med❤

Och till er som inte har någon att fira alla hjärtans dag med. Varför ska ni fira dagen liksom?:) ta det som vilken dag som helst. Gör det ni ska och ha kul.


landat i soffan

Efter en halvtimmes promenad hem ligger jag äntligen i soffan. Så skönt efter denna hektiska morgon!
Började med att jag och Robin gick upp vid halv sju för att äta och sen åka bil i en halvtimme för att lämna in hans bil på verkstad. Sen var det en halvtimmes bilfärd tillbaka för att åka till gymmet! Damn vilket grymt armpass jag fick! Pressade som fan och det brändes så gott. Hoppas på mysig träningsvärk imorgon.
Efter det bar det av till jobbet. Som de flesta vet har jag fått jobb ja. Var skitmycket nytt som bara östes på i huvudet idag. Väldigt roligt men var lagom trött när jag gick därifrån, ändå var jag endast där i tre och en halv timme. Men det kändes kan jag lova!
 
Nu bakar min bror kladdkake muffins. Ohja jag ska fan me ha en! Så gott ju. Längtar till jag och min älskling får ordning på allt så vi kan börja planera måltider tillsammans och verkligen satsa på bra kost. Så jäkla svårt just nu!
 
Men snart så.. snart mitt hjärta!
 
sne bild på oss. puss på dig!

Väntan på vändning!

Det sägs att om man kämpar och har det svårt kommer man uppskatta allt så mycket mer. Jag vet själv att jag inte är girig. Jag dras inte till dyra märkesväskor och kläder för det betyder inget för mig. Jag tycker det finns så mycket viktigare saker att lägga sina pengar på. Jag gillar inte personer som får alt på ett guldfat, får tusenkronors presenter. Visst att jag hade blivit glad om jag till ex fått de gymskorna för tusenlappen men då är det något som är användbart och något jag suktat efter länge. Men tänk er själva på dem som får allt.. Bara blir öst med precis dem vill ha! Det får mig illamående. Okej om jag verkligen vill ha ett par snygga märkesjeans men då sparar jag la för tusan för den vetten har jag fått lära mig! Och jag är himla glad för det! Jag är tacksam för det jag har ock jag är tacksam för att jag har min fantastiska familj och pojkvän!
Dem betyder såååå mycket för mig.


Nu har vi fått en stor vändning älskling! Så glad för det! Nu jävlar ska vi kämpa. Snart så har vi det vi velat och suktat efter så länge! Du och jag!! Vi kommer klara detta. Jag älskar dig Robin!


Godmorgon Måndag!

Nu är det ny vecka igen! Känns som att veckorna bara rullar på!!
Nu har jag just tryckt i mig min dagliga frulle. Fiberhavregrynsgröt med proteinpulver i! Yummie!
Kollade även mina mått i morse för att kolla om något ändrat sig. Dock kort tid att få förändringar men en förändring fanns det! Runt magen!!

Ska nu packa min väska för att åka och träna om en stund. Idag ska min lillebror med mig och Robin till gymmet! Ska vi se vad han tycker om det ;)

Nedan är min frukost... Eller aa såhär blir det mestadels av gångerna jag tänkt fota min frukost.. Kommer på det när jag ätit upp:)


Tankarna till dig!

Fick förut reda på att en gammal klasskompis gått bort. Fy va sånt är tråkigt och jobbigt att höra. Även om vi inte var bästa vänner direkt så var vi ändå bänkkompisar i nästan ett år tillslut. Så sorgligt att han inte fått leva sitt liv till fullo!

Så här sitter jag med kvällsmaten på bordet och har tänt ett fint ljus, just för honom!
Vila nu och för alltid.

(inlägget skulle kommit upp igår, dumma bloggapp!!!)


Myskväll!

Har just kommit in från en uppfriskande promenad på en halvtimme!
Så nu sitter jag i soffan och försöker se på Easy A medan mamma dammsuger hahah inte lätt att höra ;)

I morgon blir det träning och hundpassning!


Ibland orkar man inte vara så tuff

Uuuuhhg!
Idag är en sån dag jag bara hoppats att jag kan lägga mig o sova bort. En dag man bara önska gick över fort.

Nu de närmsta dagarna kommer jag nog mest lägga upp ispo bilder eller lite matbilder osv tills jag mår såpass bra att jag orkar ta tag i allt!

Puss så länge!


Dagens dumma!

Alltså fan.. Igår kom jag till gymmet som jag sa o de hade ersatt ledaren till en annan, idag var det samma visa igen. Tur var att jag bara inte vart på gymmet ännu. Men nu var det ändrat till Bas pass och samma ledare som igår... Blir så irriterad. Så nu blir det påfyllning med mat i magen och tagga för ett armpass istället ;)

Idag tänkte jag variera mig och köra övningar jag inte brukar.. Brukar fokusera mycket på bicepscurl i hantlar. Tänkte köra minimalt av det idag :)

Igår hade vi en riktigt god ätardag med thaimat och semla! Yum!


Morsning!

Självklart blev gympapasset inställt och de tog in en dam som ledare.. Erfarenheterna är att det brukar bli ganska lugna pass med henne vilket jag inte ville. Så tog gymmet!! Värmde upp lite sen blev det faktiskt ett benpass! Ett rätt grymt och tungt faktiskt! Yeaaah!

Nu sitter jag här i omkläd och ska snart ta mig ork för att duscha ;)


Uppdatering

Fy vad jag är dålig på att uppdatera!!

Inte ok. Idag hade jag faktiskt vilodag från gymmet och i morgon kl 9.00 väntar ett gympapass!! Längtar!
Ätardag i morgon! Ska allt köpa mig o Robin varsin semla imon yummiiee!!

Tänkte även på en sak idag. Fy vad jag mår bra av att skippa supalivet, äta onyttigt och dricka på helgerna. Varför förstöra för sig själv så?? Jaja dem som vill leva det livet ska väl ingen hindra. Jag skulle bara påpeka att jag har aldrig mått bättre på ett hälsosamt sätt !!!


Så fina så länge dem hålls vid liv..


Ingen motivation alls..

Ibland blir saker och ting bara inte som man tänkt sig.
Har ingen motivation. Inte orkat träna idag ens. Soffläge resten av dagen tack!

Dock var mitt släktkalas urmysigt igår.


Hurtig dag!

Idag har jag allt vart duktig!!

Startade dagen med ett gympa pass. Efter det gick jag ut med hundarna jag passar. Blev 2•40 minuter promenader. Helt slut och väl hemma klippte jag mamma min! Hon är så söt som hade köpt blommor till mig :')

Nu har jag och älskling just landat hos honom efter jag klippt hans bror! Nu tar vi liten myskväll. Taggar inför grymt armpass i morgon. Efter det blir det släktkalas för mig !

Pussssss godnatt


RSS 2.0