2 days left

Det är nära nu!!


My problem

Jag älskar att träna morgon. Inte bara för att det är lite folk då utan även för det är bättre luft på gymmet och mindre lagrad mat i magen eller vad jag nu ska säga. Älskar morgonträning. Men idag kunde jag ej det då jag och Robin kom i sängs sent igår och ville va pigg till jobbet.
Så blir ett sent pass ikväll. Ska köra axlar och mage då!


En annan anledning till att jag inte gillar träna kväll är för att det är, ta inte detta fel nu, så mycket småungar i grupp på gymmet. Tjejgrupperna står mest och babblar och tittar sig själva i spegeln. Killgrupperna spänner sig inför varandra och kör så tungt de kan(för tungt för dem, ser man klart och tydligt) och utför övningarna så fel att det ser ut som de ska gå av eller trilla. Detta är mina anledningar till morgonen. Har väl växt ifrån friskis..



9 dagar

Vilken nedräkning jag har här på bloggen va.. Hahah ni kanske förstår att jag längtar! Herre!

Redan torsdag och dagen kommer bestå av jobb 10-15 och sen klippa Tobbe:)
Kanske träning ikväll med!

Men nu innan jobb myser jag i soffan till Up in the air!


10 dagar

Hej hej leverpastej!

Redan onsdag idag. Har fått tränat ett hårt benpass, vart ute med hundarna och städat. Nu blir det packa lite hemma innan jag åker ut till älsklings hem igen innan han kommer hem från jobbet!

Tiden går så fort och det är så mycket som ska packas!!!!

Nedan är en liten bild på all mat jag lagade igår ;)


Random

Don't overthink


11 dagar ..

Så där! Mår mycket bättre idag! Vet inte va det var igår men mådde inte alls bra. Snart tänkte jag åka och handla samt packa lite hemma.

Igår bakade jag och min pojk även proteinbars! Supergoda blev dem!


Mår som tusa

Fy fan! Mår så jäkla illa. Tror inte jag tål celcius. Vart utan dessa ett bra tag och tog nu idag min första på länge och har mått skitkasst hela dagen. Innan jag fick i mig den har jag iallafall hunnit städa, packa och lite sånt! Har även vart ute med hundarna!

Nu ligger jag i soffan och väntar på min pojk som slutar om en halvtimme då vi ska köpa en madrass! Wie sova bättre sen kanske ;)


Monday morning

Uppe med tuppen och pigg som tusan!

Älskling ska snart till jobbet och jag är ledig idag. Är på sånt humör när jag bara vill städa och fixa. Har mycket saker på g idag!

Vill önska er alla en bra start på veckan också!


12 dagar

Vart ingen slappis helg som vi velat.
Blev lite shopping i frölunda torg igår då vi fick inhandlat lite förbrukningsvaror inför flytten! Idag har jag klippt Robins bror och han själv. Sedan har vi vart hemma hos mig och myst med mina föräldrar samt packat de tre första lådorna inför flytten. Känns så overkligt att jag flyttar hemifrån snart!!

Känner mig plötsligt så vuxen. Jag vet om att jag har växt i mi själv mycket senaste året och att jag har växt ifrån vänner då jag är lite före många i mitt liv. Men jag trivs så! Och mogen i min ålder känns bra. Att ta livet på allvar och inte kasta pengar på dyra utgångar och märkesväskor och kläder. Tänk att stå på egna ben! Den känslan. Hahha som ni märker i mitt inlägg har jag väldigt mycket tankar just nu! Såååå nervös och längtar såååå!


Torsdag!

Nu går det mot veckans slut igen. Skönt. Mycket som har hänt i veckan och jag har mycket att smälta in i huvudet. Men helt seriöst är vi i mål. Jag och min pojkvän. Det vi suktar efter så länge. Vi har gjort det!!!


På tal om annat blir det jobb idag. Är skithungrig o har inga havregryn. Sitter o väntar på kl blir åtta så jag kan åka till hemköp och handla det. Kan inte leva utan min underbara gröt till frukost!!!


När man klarat något man länge fasat över!!

Den känslan är obeskrivbar ❤


Godmorgon tisdag

Börjar jobbet 12 idag! Skönt!
På ett sätt är det jävligt gött att gå upp vid halv sju nån gång innan Robin åker till jobbet :) då tar man vara på dan!

Ska jobba lunch på jobbet idag, får se hur det går. Spännande!


Sen blir det träning ikväll med!


Fredag och nu tar jag helg!

Hallå där ute! Äntligen är det fredag och helg. Som jag längtat! I morgon ska jag åka ner till min fina jossan!! Det är väl det jag längtat efter mest av allt!!:)


Ledig torsdag!

Igår kväll jobbade jag och idag blev det liten sovmorgon för jag är ledig! Woop

Så nu ska jag käka frukost och sen städa lite! Senare blir det ett axelpass på gymmet och lite ärenden inne i centrum!:)


Sunshine

Godmorgon
Har sovit grymt dåligt inatt pga snarkande pojkvän! Som tur är var jag ledig idag. Så nu e min prins på jobbet och jag ska leka hemmafru och göra ärenden!

Blir kanske en sväng till gymmet med!:)

Ha det gott i det kalla vädret idag.


Efter sjukdom kör jag igång snart igen!

Legat sjuk i några dagar med värk i kroppen och feber! Nu snart drar jag igång med träning igen. I morgon skippar jag den dock för jag ska hinna jobba samt göra ärenden. Så får bli en promenad istället!
 
Sista passet innan jag blev sjuk. Det var ett grymt armpass. Fick sånt tryck i både biceps och triceps!!
 
Jag hoppas ni andra där ute håller igång och inte ligger på latsidan!! ;)

Godmorgon sjukling

Skönt att vara sjuk i detta vackra väder!

Ska preparera sönder mig idag!!!


RSS 2.0